Projects

Recikliraj male aparate i sijalice u najbližoj trgovini - Međunarodni dan e-otpada 14. oktobar

09.10.2020.

Pravilnim odlaganjem svog otpada osim zaštite okoliša doprinosite i otvaranju novih zelenih radnih mjesta. Kartu za reciklažu potraži na: https://bit.ly/zeos-lokacije.

14. oktobra obilježava se Međunarodni dan e-otpada sa fokusom na informisanje građana o važnosti reciklaže i opasnosti koju e-otpad predstavlja za okoliš.

Odložite svoje male aparate u društveno odgovornim trgovinama!

OBI (Bau & Garten)
BINGO
Elektro Centar
ELEKTRO-JURIĆ
ELEKTRO-MILAS
ELMARK GROUP
Gorenje Commerce
KONZUM
MANEDRA-COMPANY
Mercator BH
OrbiterG
Penny Plus

#GdjeKupujemTuRecikliram #ZeleniNamještaj #EWasteDay #PassItOn

Uključite se u kampanju, informišite svoje prijatelje, pratite nas, reciklirajte svoj e-otpad i podijelite naš sadržaj na društvenim mrežama FacebookInstagramLinkedinTwitter ili Youtube.


Related news:

Gdje kupujem, tu recikliram - informativni video
Saznajte više informacija o kampanji koju provodimo zajedno sa našim partnerima, društveno odgovornim trgovinama u kojima se nalazi naš Zeleni namještaj i ostalim trgovinama koje prodaju električnu i elektronsku opremu.


Vrijednost električnog i elektronskog otpada - Međunarodni dan e-otpada 14. oktobar
Vrijednost sirovina unutar e-otpada, koji je generisan 2019. godine je jednaka cca 50,8 milijardi €.


Odloži svoje male aparate i plinske sijalice u Penny plus bau centrima
Treba li vam eko ceker? Kupujete li u Penny plus i Penny marketi?  Trebaju li vam nove sijalice ili lusteri?  Jeste li ekološki osviješteni?  Ako su odgovori da, da, da i DA! Posjetite Penny plus bau centre i od 9. do 11. oktobra uživajte u super popustima do 50% na preko 250 artikala rasvjete, ali ne zaboravite ponijeti svoje stare plinske (štedne, led, fluo) sijalice ili male aparate 20x12 cm, koje možete odložiti u:


More news

Share content