Activities

Timski rad čuva naš grad! (VIDEO)

13.04.2020.

Timski rad čuva naš grad, pravilno odlažite svoj otpad, poručuje vam Srđan Stanić iz Fudbalskog kluba Željezničar.

FK Željezničar

Jesmo li spremni promijeniti svoje navike i misliti na "čistu" budućnost bez smeća? #share #NeGomilajRecikliraj #BiH

Besplatno zbrinjavanje elektronskog otpada od pravnih lica, građanima su na raspolaganju za besplatno korištenje ulični kontejneri, zeleni namještaj i reciklažna dvorišta operatera ZEOS eko-sistem d.o.o.

Više na www.zeos.ba


Related news


Sa ciljem sprječavanja zagađenja i gomilanja starih aparata postavili smo ulične kontejnere i obezbijedili smo sredstva da se električni otpad iz njih adekvatno zbrine! Pored kontejnera koji su za male aparate, građani mogu svoje velike aparate dovući i reciklirati na bilo kojem našem reciklažnom dvorištu potpuno besplatno. Sve lokacije pogledajte ovdje: https://bit.ly/zeos-lokacije


Ulični kontejner za električni otpad - Importanne Shopping Centar
Na više načina možete doći do našeg kontejnera za električni otpad (stare aparate) i baterije u Importanne Centar Sarajevo, na videu pogledajte najbrži. Lokacija: Zmaja od Bosne 7, Sarajevo P.S. nalazi se sa stražnje strane zgrade.


Vaše odluke mogu promijeniti svijet!
Fudbaleri FK Željezničar recikliraju svoj e-otpad! Sve kontejnere za elektro otpad (stari aparati, električni otpad, elektronski otpad) pronađi na: https://zeos.ba/bs/19/pages/11/gdje-sa-e-otpadom  


Znate li gdje sa svojim električnim otpadom?
Jeste li znali da se ulični kontejneri za električni otpad redovno prazne i održavaju? Sa obzirom da ova vrsta otpada izaziva vrlo teška oboljenja pozivamo građane da svoj električni otpad pravilno odlažu.


**🔔 NOVOST  ZA  RECIKLAŽNO  DVORIŠTE 🎈
  🎁 Svi građani koji donesu svoj uređaj (mali ili VELIKI) na naše reciklažno dvorište na Otoci, ul. Džemala Bijedića 144 (bivša pijaca Texa) i popune kupon dobiti će ZEOS 🎀 poklon na svoju kućnu adresu.


More news

Share content