Aktivnosti

Gdje reciklirati električni / elektronički otpad u Konjicu?

21.07.2020.

ZEOS eko-sistem u službi ovlaštenog operatera za Općinu Konjic je obezbijedio tri lokacije za zbrinjavanje i reciklažu električnog i elektronskog otpada. Građani imaju mogućnost da svoj elektro otpad odlože u ZEOS-ove kontejnere ili na lokaciji reciklažnog dvorišta JKP Standard Konjic.

Ulični kontejneri za električni otpad se nalaze na sljedećim lokacijama:

  • Maršala Tita 62, u blizini Općine Konjic
  • Trg državnosti, gradska pijaca

Pravna lica u Konjicu svoj električni i elektronski otpad mogu reciklirati tako što popune elektronski nalog ovdje. Zbrinjavanje ove vrste otpada je besplatno, obezbijeđeno od strane društva ZEOS eko-sistem d.o.o., uz izdavanje potrebne dokumentacije. 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona: 033 628 606, a u slučaju da želite kontaktirati JKP Standard Konjic to možete učiniti putem telefona: 036 726 180.


Povezane vijesti

Postavljeni kontejneri za e-otpad u Konjicu
U  četvrtak 13.06. u Konjicu su postavljeni kontejneri za e-otpad na lokacijama  Maršala Tita i Gradska pijaca.


Medijska konferencija o pravilnom odlaganju e-otpada u Konjicu
Dana 20.06.2019. godine, ZEOS eko-sistem u službi prvog ovlaštenog operatera za zbrinjavanje otpadne električne i elektronske opreme u FBiH je u saradnji sa Općinom Konjic i JKP STANDARD Konjic organizovao u prostorijama općine konferenciju za medije, povodom završetka edukativno - ekološkog projekta Recikliran uređaj je spašen resurs! i postavljanja novih uličnih kontejnera za e-otpad u Općini Konjic.


Pogledaj sve novosti

Podijeli sadržaj